CREATIEF ZWANGER

De vrouwelijke scheppingskracht tijdens de zwangerschap en bevalling. Een creatieve ontmoeting met jezelf en de baby en een voorbereiding op de bevalling; met yoga, meditatie, visualisatie, klank, zang beweging, dans, schilderen, boetseren en massage. Je zwangerschap beleven, genieten en vieren met een cirkel van zwangere vrouwen. Een voorbereiding op een natuurlijke bevalling. De bevalling bewust creëren op jouw unieke manier. Je moederschap ontdekken. Iedereen hartelijk welkom.

In deze lessen kan je elke de evolutie van de zwangerschap beleven, elke maand een stapje verder. En deze ervaringen delen met anderen. De zwangerschaps periode is een tijd waarin een vrouw op het toppunt van haar creatieve kracht komt! We verbinden ons met deze  intuitieve en creatieve krachten. Dit brengt ons in verbinding met de vrouwelijke oerkracht in ons bekken, het is vanuit deze ontembare kracht dat vrouwen kinderen baren. Deze intuÎtieve kracht en wijsheid van het vrouwenlichaam heeft de hele mensheid gebaard, al eeuwen en eeuwen lang. En toch is het vertrouwen  in deze tijd verzwakt. Door het weggeven  van deze kracht om te baren. Om deze vrouwelijke kracht te behouden en om natuurlijk en op eigen kracht te baren is het belangrijk dat we ons vertrouwen in dit natuurlijk gebeuren weer sterk maken en weer in deze kracht gaan staan.

Alle lessen zijn gegeven  met veel ruimte om zelf te ervaren, te voelen en te creeëren vanbinnenuit. Je wordt gestimuleerd zelf je eigen wijsheid te beluisteren in het lichaam en ziel, en eigen intuïtie en scheppinskracht  zich te ontwikkelen. Het luisteren, aanwezig zijn bij jezelf, creeëren en delen met elkaar is de grond en baarmoeder waarin deze zaadjes kunnen groeien en bloeien.

Inbegrepen in prijs: cursus, thee, teken en schildergerief, klei, info-schema’s en teksten.

Meebrengen: dekentje